Review Aqua Plus Series Acne Spot Treatment

Aqua Plus Series Acne Spot Treatment

Advertising Goes Here

Harga : Rp 216.000

4.8 out of 5.0 stars 4.75 out of 5 from 4 reviewers

DESCRIPTION

Fight acne and get maximum-strength results with an acne spot treatment that won’t dry out your face. It works gently to fight acne-causing bacteria. The specially formulated triple action cream quickly penetrates to kill acne bacteria, reduces signs of acne and delivers healing power to relieve irritation and hydrate skin.

Suitable for acne prone skin

FEATURES:

Designed to unclogs pores and to help absorb excess oil and clear emergency blemishes fast.

Penetrates deep into the pores to help prevent new blemishes from forming.

ACTIVE INGREDIENTS:
Ajidew ZN-100, the Zinc salt of Zinc PCA and its Sodium salt, It acts as a natural humectants associated with the Natural Moisturizing Factor (NMF) of the skin to provide fresh feeling to the skin.
Snail Secretion, a combination of glycolic acid and proteins that benefit for scar lightening, anti-inflammatory, wound healing, skin-regenerating, and anti-wrinkle benefits.
Pionin, excellent antimicrobial effects, it was shown to have good activity against Propionibacterium acnes.
DIP, functions as an anti-irritant with anti-inflammatory and skin soothing capabilities.
SalSphere™ Severe Acne Relief, an advanced technology of a sub-micron sphere delivery system that delivers salicylic acid and other functional ingredients to fight the various signs and causes of the more severe cases of acne.
HOW TO APPLY:

Apply on cleanse skin before applying medication, cover the entire affected area with a thin layer as needed.

Profil 4 pengguna Aqua Plus Series Acne Spot Treatment yang memberikan review, dapat disajikan dalam chart sebagai berikut:

Profil Umur Pengguna

<18 tahun 25%
19-24 tahun 50%
25-29 tahun 0%
30-34 tahun 25%
35-39 tahun 0%
40-44 tahun 0%
> 45 tahun 0%

Jenis Kulit (%)

Warna Kulit (%)

Tone Kulit (%)

Aqua Plus Series Acne Spot Treatment User Reviews


13 Dec, 2021
#271391

chacha2407 dari PilihMana merekomendasikan produk ini dengan rating:
4.0 out of 5.0 stars

Ga bikin kering kalo cuma 1-3x pake , tapi bs kering klo terus2an di totolin kayanya, mayan bagus disitu tapi soal brantas jrawat masih blm yakin tapi lumayan ngempesin. Beli ini serangkaian ………….:………………………

Profil Umur: 30 - 34 Profil Kulit: Oily, Medium Light, Neutral ❤︎ 0 likes


29 Mar, 2021
#271392

frevelim dari PilihMana merekomendasikan produk ini dengan rating:
5.0 out of 5.0 stars

Beli ini karena banyak yang bilang bagus , dan emang beneran bagus banget. Aku pake ini pertama diolesin ke jerawatnya tipis dan aku jadiin dia obat totol jg abis dioles ke jerawat. Dan ga sampe 3 minggu jerawat udh kempes dan ga kering. Worth it banget. Harganga jg ga gt mahal

Profil Umur: 18 and Under Profil Kulit: Oily, Medium, Neutral ❤︎ 0 likes


5 Aug, 2020
#271393

Harli98 dari PilihMana merekomendasikan produk ini dengan rating:
5.0 out of 5.0 stars

inii obat totol yg lumayan ampuh sihh, jerawat udh kempes 2-3 hari kemudiaann setelah diolesin ini, dan bagusnya kulit jd ga keringg” gt. tapi isinyaa dikittt bangett. buat org yg jerawatannya kecil” tp banyak.. ini bakalan berasa bgt habisnya cepet bgt. punyaku 1 bulan an udh habis hahahah bakal hunting acne spot lain duluu.

Profil Umur: 19 - 24 Profil Kulit: Oily, Light, Neutral ❤︎ 0 likes


16 Jun, 2020
#271395

stefannyzhu dari PilihMana merekomendasikan produk ini dengan rating:
5.0 out of 5.0 stars

Worth the price! Bagus bangettttt, totol ini 2-3 hri jerawat kempes trs ga merah merah lagi. Isiny cuma 7gr jdi super mini. Terus pas pemakaian dioles tipis tipis ke area yg ada jerawat/bekas jerawat nanti ada sensasi dingin dingin yg samar gtuu. Definitely repurchase! ??

Profil Umur: 19 - 24 Profil Kulit: Combination, Light, Cool ❤︎ 0 likes

Perbandingan Harga Aqua Plus Series Acne Spot Treatment

Daftar harga Aqua Plus Series Acne Spot Treatment terendah – harga tertinggi di berbagai marketplace di Indonesia. Saat ini fitur perbandingan harga Acne Treatment, Beauty, Skin Care, Treatment Aqua Plus Series Acne Spot Treatment masih dalam tahap pengembangan.


No items found

Detail Aqua Plus Series Acne Spot Treatment

Berikut ini detail info Aqua Plus Series Acne Spot Treatment dalam bentuk list.

General Info
Nama Produk Aqua Plus Series Acne Spot Treatment
Brand Aqua Plus Series
Perkiraan Harga Rp 0
Avg Rating 4.8 out of 5.0 stars out of 5 from 4 reviewers
Direkomendasikan 4 (100%)
Suitable for
How to Use
Ingredients
Profil Umur
< 18 tahun 1 pengguna (25%)
19-24 tahun 2 pengguna (50%)
25-29 tahun 0 pengguna (0%)
30-34 tahun 1 pengguna (25%)
35-39 tahun 0 pengguna (0%)
40-44 tahun 0 pengguna (0%)
> 45 tahun 0 pengguna (0%)
Jenis Kulit
Normal 0 pengguna (0%)
Kering 0 pengguna (0%)
Berminyak 3 pengguna (3%)
Kombinasi 1 pengguna (1%)
Warna Kulit
Putih (Light) 2 pengguna (50%)
Cokelat Terang (Medium Light) 1 pengguna (25%)
Cokelat (Medium) 1 pengguna (25%)
Cokelat Tua (Medium Dark) 0 pengguna (0%)
Gelap (Dark) 0 pengguna (0%)
Tone Kulit
Warm 0 pengguna (0%)
Neutral 3 pengguna (75%)
Cool 1 pengguna (25%)
Aqua Plus Series Acne Spot Treatment‘s Expert Reviews
No items found

Write an Expert Review →

©2024 PilihMana.Com

Log in with your credentials

Forgot your details?