Review Ariul 7 Days Vitamin Mist

Ariul 7 Days Vitamin Mist

Advertising Goes Here

Harga : Rp 171.000

4.0 out of 5.0 stars 4.00 out of 5 from 2 reviewers

6 Natural Ingredients Detox Mist. 6 all natural key ingredients delivers vitamins and minerals to your skin in super fine mist. 10,000 ppm mineral water + 1,000 ppm Phyto-6 complex. EWG 0~2 grade ingredients, “No Irritancy” tested by Korea Dermatology Research Institute. 10,000ppm Mineral Water with vitamins supply hydration and nutrients. Phyto-6 Complex 1,000mg contains apple, broccoli, banana, tomato, cabbage, carrot> Helps to purify and vitalize the skin. FREE of parabens, mineral oils, artificial color, artificial scent , TEA and others. Advanced superb eco-friendly pump with fine mist and wide angle. Tested for no irritancy, and composed of Environmental Working Group’s 0~2 grade ingredients.

?Benefit?
– 5 FREE FORMULATION – Paraben free, mineral oil free, triethanolamine free, artificial color free, cruelty free
– NATURAL & NON-Toxic NUTRIENTS CERTIFIED BY EWG [Environmental Working Group] EWG is a non-profit, non-partisan organization dedicated to protecting human health and environment; 7 Days Vitamin Mist contains GREEN GRADED nutrients by EWG
– ACTIVE NUTRIENTS TO IMPROVE & MAINTAIN SKIN’S NATURAL HEALTH – 10,670 ppm of Pure Mineral Water, 10,000 ppm of Phyto-6 Nutrients, and 20,000 ppm of Vitamin Complex contains numerous active nutrients to boost, improve and maintain skin’s natural health
– DAILY ESSENTIAL NUTRIENTS – Phyto-6 Natural Active Nutrients from 6 vegetables and fruits are specially extracted and concentrated for maximum nourishment, hydration, calming and soothing
– VITALIZE AND IMMUNIZE – Contains vitamin complex such as Biotin, Niacinamide, Riboflavin, and other important vitamins best known for brightening, regeneration, and protection

?How To Use?
Ideal for frequent use, spray 12 inches (30 cm) from face. Use as often as desired
Before and after makeup

Profil 2 pengguna Ariul 7 Days Vitamin Mist yang memberikan review, dapat disajikan dalam chart sebagai berikut:

Profil Umur Pengguna

<18 tahun 0%
19-24 tahun 0%
25-29 tahun 100%
30-34 tahun 0%
35-39 tahun 0%
40-44 tahun 0%
> 45 tahun 0%

Jenis Kulit (%)

Warna Kulit (%)

Tone Kulit (%)

Ariul 7 Days Vitamin Mist User Reviews


29 Nov, 2021
#271681

dindanrs dari PilihMana merekomendasikan produk ini dengan rating:
5.0 out of 5.0 stars

Sesuai claimnya bgt sih super hydrating dan bikin glowing, bangun2 bikin silau kirain minyakan pas dipegang ga oily loh???? kayanya ga pernah deh pake product sehydrating inii kaya kulit jg plumpy gt aku sih yeess hahaha underated nih product kayanya ya kacian. Aku sih iseng nyoba punya kakakku eh bagus jd aku ambil LOL. Tapi bagian hidung aku sm smile line kan emg kering bgt jd kalo make up an walaupun udah pake ini tetep ngecrack sih wkwkwk

Profil Umur: 25 - 29 Profil Kulit: Combination, Medium Light, Neutral ❤︎ 0 likes


2 Apr, 2021
#271680

sofiamarinda dari PilihMana tidak merekomendasikan produk ini dengan rating:
3.0 out of 5.0 stars

Sejujurnya agak menyesal beli ini, kurang nyaman pakainya. Sebelumnya udah berekspektasi tinggi face mist 150ml ini punya wangi lembut nan segar dan semprotannya halus. Ternyata tidak pemirsa, sprayernya masih kurang halus. Basahnya beuh basah banget. Wanginya mirip banget sama moisture glow nya Clinelle. Kelembapannya di aku lumayan bertahan 45 menitan. Dingin dan cepat meresap. Efeknya jadi glowy gitu. Yuk bisa yuk face mistnya dibuat lebih ok kayak varian watermelonnya, dari segi komposisi bahannya aja udah kece!

Profil Umur: 25 - 29 Profil Kulit: Normal, Medium Light, Warm ❤︎ 1 likes

Perbandingan Harga Ariul 7 Days Vitamin Mist

Daftar harga Ariul 7 Days Vitamin Mist terendah – harga tertinggi di berbagai marketplace di Indonesia. Saat ini fitur perbandingan harga Beauty, Face Mist, Moisturizer, Skin Care Ariul 7 Days Vitamin Mist masih dalam tahap pengembangan.


No items found

Detail Ariul 7 Days Vitamin Mist

Berikut ini detail info Ariul 7 Days Vitamin Mist dalam bentuk list.

General Info
Nama Produk Ariul 7 Days Vitamin Mist
Brand Ariul
Perkiraan Harga Rp 0
Avg Rating 4.0 out of 5.0 stars out of 5 from 2 reviewers
Direkomendasikan 1 (50%)
Suitable for
How to Use
Ingredients
Profil Umur
< 18 tahun 0 pengguna (0%)
19-24 tahun 0 pengguna (0%)
25-29 tahun 2 pengguna (100%)
30-34 tahun 0 pengguna (0%)
35-39 tahun 0 pengguna (0%)
40-44 tahun 0 pengguna (0%)
> 45 tahun 0 pengguna (0%)
Jenis Kulit
Normal 1 pengguna (50%)
Kering 0 pengguna (0%)
Berminyak 0 pengguna (0%)
Kombinasi 1 pengguna (1%)
Warna Kulit
Putih (Light) 0 pengguna (0%)
Cokelat Terang (Medium Light) 0 pengguna (100%)
Cokelat (Medium) 0 pengguna (0%)
Cokelat Tua (Medium Dark) 0 pengguna (0%)
Gelap (Dark) 0 pengguna (0%)
Tone Kulit
Warm 1 pengguna (50%)
Neutral 1 pengguna (50%)
Cool 0 pengguna (0%)
Ariul 7 Days Vitamin Mist‘s Expert Reviews
No items found

Write an Expert Review →

©2024 PilihMana.Com

Log in with your credentials

Forgot your details?